Site icon Наше Місто

Магнітні бурі у вересні 2024: календар небезпечних дат

Магнитные бури в сентябре 2024: календарь опасных дат

Фахівці сонячних лабораторій здійснюють безперервний моніторинг Сонця, відстежуючи будь-які потенційно небезпечні явища та спалахи. За таких умов на Землі можуть виникнути магнітні бурі, що впливають на магнітне поле планети і можуть негативно позначитися на здоров’ї людей. Ми склали повний перелік дат, коли у вересні 2024 року очікуються магнітні бурі. Особливо уважними мають бути метеозалежні особи, пише «Наше місто».

Коли магнітні бурі у вересні

У вересні очікуються кілька магнітних бур різної інтенсивності. Перша, досить потужна (5-6 балів), триватиме з 1 по 4 вересня. Наступна, середньої сили, розпочнеться 10 вересня і досягне максимуму (6 балів) до 12 числа. Місяць завершиться тривалою, але слабкою магнітною бурею, яка розтягнеться з 25 по 28 вересня. Лише останнього дня її потужність досягне 5 балів.

Які симптоми у людини під час магнітних бур

Найчастішими симптомами в дні бур вважаються такі:

Загалом під час підвищеної сонячної активності частіше виникають інфаркти, мігрені, гіпертонічні кризи та інші загострення хронічних захворювань. Однак є люди, які переносять такі явища без наслідків для здоров’я.

Раніше ми писали, чому важливо дбати про своє ментальне здоров’я: коментар медиків з Дніпра.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version