Skip to content

Назавжди залишиться 27 років: на війні загинув відомий артист з Дніпра

Назавжди залишиться 27 років: на війні загинув відомий артист з Дніпра

Жорстока війна забирає найдорожче – життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. У Дніпровському національному театрі Т.Г. Шевченка повідомили трагічну новину – на війні загинув артист Андрій Касьянов, пише «Наше Місто».

Андрій Касьянов народився 30 січня 1997 року. Однією з останніх театральних робіт актора стала роль грузинського художника Ніко Піросмані у виставі «Мільйон червоних троянд».

«Талановитий артист, щира і добра людина, сміливий захисник нашої держави. Повідомлення про смерть Андрія вразило всю нашу театральну родину. Ми пам’ятаємо і запам’ятаємо його, як найдостойнішу людину», – йдеться у фейсбук-сторінці театру.

На звістку про загибель відреагувала режисерка та письменниця Ірина Цілик.

«Загинув у бою з ворогом актор з Дніпра Андрій Касьянов. Як же боляче. Світла пам’ять, в нього мало би бути ще все попереду…», – написала у своєму фейсбуці вона.

Чоловіку було лише 27 років.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на війні загинув Герой з Дніпропетровської області Миколи Човпіло.

Фото: фейсбук-сторінка Андрія Касьянова, Дніпровський національний театр Т.Г. Шевченка.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: