Site icon Наше Місто

Дніпропетровська філія «Газмережі» зробила важливу заяву щодо платіжок за розподіл газу

Дніпропетровська філія «Газмережі» зробила важливу заяву щодо платіжок за розподіл газу

З жовтня 2023 року Дніпропетровська філія ТОВ “Газорозподільні мережі України” відповідає за доставку газу споживачам Дніпропетровської області, за винятком Дніпра та Кривого Рогу. Вартість цієї послуги становить 1,512 гривні за кубічний метр газу (з урахуванням податку на додану вартість). Хоча вартість газу є фіксованою, загальна сума платежу для кожного споживача може відрізнятися залежно від обсягу спожитого газу і залишається незмінною протягом року. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на пресслужбу кампанії.

Розмір свого місячного платежу за розподіл газу клієнти компанії можуть дізнатися:

Оплата за розподіл природного газу для клієнтів Дніпропетровської філії «Газмережі» розраховується на підставі даних про спожитий ними газ за минулий «газовий рік». Відповідно до Кодексу ГРС, «газовий рік» — це період часу, який розпочинається з першої газової доби жовтня поточного календарного року і триває до першої газової доби жовтня наступного календарного року.

Плата за послугу перераховується раз на рік і не змінюється впродовж усього року (з січня по грудень). Для того, щоб розрахувати самостійно щомісячний платіж необхідно: спожитий обсяг за «газовий рік» помножити на тариф за розподіл, встановлений держрегулятором НКРЕКП. Отриману суму поділити на 12 місяців.

Раніше ми писали, приписи та штрафи: що загрожує підприємцям у Дніпрі за неприбрану навколишню територію.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version