Skip to content

ОФІЦІЙНО Понад сотні заявок щодня: фахівці КП «Дніпроводоканал» продовжують невпинно працювати

Комунальне підприємство “Дніпроводоканал” не припиняє своїх зусиль задля забезпечення належного функціонування міської інфраструктури. Наразі, працівники підприємства зосередили свої зусилля на очищенні каналізаційних мереж у Шевченківському районі Дніпра, зокрема на проспекті Богдана Хмельницького, 142. Про це пише «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

Для ліквідації забруднення комунальні служби задіяли сучасне обладнання, здатне точно визначати місця засмічення та пошкоджень у трубопроводах. Це дозволяє оперативно усувати аварійні ситуації на міських каналізаційних мережах.

Слід зазначити, що кількість звернень громадян щодо таких проблем до контакт-центру перевищує 50 на добу.

«Завдяки професійності та злагодженій роботі наших фахівців, кожна заявка опрацьовується в найкоротші терміни, а проблеми оперативно вирішуються. Ліквідація аварій відбувається завдяки залученню сучасного обладнання, роботі злагодженої команди професіоналів, а також завдяки чіткому плану дій, який дозволяє мінімізувати незручності для мешканців міста під час проведення робіт. Але хочеться, аби і мешканці відповідально ставились до використання каналізаційних мереж та не викидали туди все підряд. Бо це не лише допоможе уникнути аварій, але й забезпечить безперебійну роботу системи водовідведення, що є важливим для комфортного життя кожного з нас. Пам’ятайте, що правильне використання каналізаційної системи – це внесок у чистоту та благоустрій нашого міста», – зазначив директор КП «Дніпроводоканал» Дніпровської міської ради Юрій Гамазинський, який 24 серпня чергує по місту.

Також було проведено інспектування робіт з ліквідації аварії на водопроводі за адресою вулиця Якова Самарського, 2. До робіт було залучено водопровідну бригаду Соборного району та п’ять одиниць техніки.

Водопровідна система міста – це гігантська мережа труб, що простягається на тисячі кілометрів, і є справжнім інженерним витвором. Крім самих труб, до цієї системи входять потужні насоси та інші складні споруди, які забезпечують безперебійну подачу води до кожного будинку.

Щоб підтримувати таку величезну систему в робочому стані, потрібна щоденна кропітка праця фахівців. Вони здійснюють постійний моніторинг роботи мережі, проводять регулярні технічні огляди та оперативно реагують на будь-які непередбачені ситуації, такі як прориви труб. Сучасне обладнання, яке використовується для ліквідації аварій, дозволяє швидко усунути пошкодження і відновити водопостачання.

Понад сотні заявок щодня: фахівці КП «Дніпроводоканал» продовжують невпинно працювати
Понад сотні заявок щодня: фахівці КП «Дніпроводоканал» продовжують невпинно працювати
Понад сотні заявок щодня: фахівці КП «Дніпроводоканал» продовжують невпинно працювати
Понад сотні заявок щодня: фахівці КП «Дніпроводоканал» продовжують невпинно працювати

Раніше ми писали, Дніпропетровська філія «Газмережі» зробила важливу заяву щодо сплати за розподіл газу.

Категорія: Влада, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: