Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Їжачки у подарунок: вихованці центру «Творчі» з Дніпра зустрілися з військовими

22 серпня у  закладі позашкільної освіти «Дитячо-молодіжний центр «Творчі» Дніпровської міської ради відбувся цікавий захід. Сюди завітали військові, які боронять нас від російської агресії. А саме –  сповіщають мешканців Дніпра  про небезпеку і збивають рашистські ракети. Про це повідомляє “Наше місто”.

У цій нелегкій справі  захисникам неба допомагають кмітливі їжачки. Тому саме їх малювали  цього дня вихованці центру «Творчі». А потім подарували свої роботи гостям.

Ми проводимо акцію «Допоможи захиснику» для того, щоб діти пам’ятали про те, що зараз відбувається в нашій країні і допомагали військовим, – зазначає  Тетяна Пальчун, директор Комунального закладу  позашкільної освіти «Дитячо-молодіжний центр «Творчі» ДМР. – Під час занять в гуртках наші вихованці виготовляли обереги для наших захисників та захисниць. Це символічні жовто-блакитні браслети. А ще робили малюнки з побажаннями найшвидшої перемоги.

Педагоги також залучилися  та підготували хлопцям та дівчатам  смаколики, чай, каву, консерви, домашню консервацію, продукти тривалого зберігання.  Гості теж завітали до закладу не з пустими руками. Вони передали цінні артефакти  – наприклад, фрагмент збитої ними рашистської ракети.

 Один з учасників заходу, Герой України, повідомив, що їх військовий підрозділ працює з березня 2022 року. На сьогодні «їжачки» збили 137 повітряних цілей ворога.

Ми працюємо заради вас,  – зізнався один з військових. – В нас теж є діти, яких ми маємо захистити.

Фото автора. Нагадаємо, раніше ми писали про ТОП-5 молодіжних проєктів Дніпра.

Категорія: Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: