Site icon Наше Місто

Секрет успіху дніпровської «четвірки»: Олена Зеленська високо відзначила роботу міських лікарів

Елена Зеленская в 4-й больнице Днепра - Наше Місто

Перша леді України Олена Зеленська поділилася зворушливими історіями відновлення українських захисників, які пройшли реабілітацію в міській клінічній лікарні №4 Дніпра. Завдяки професіоналізму українських медиків та підтримці міжнародних партнерів, поранені бійці повертаються до повноцінного життя, пише «Наше місто» з посиланням її сторінку у Фейсбук.

Одним із яскравих прикладів є історія 23-річного Ростислава, який, втративши обидві ноги, не тільки подолав фізичні труднощі, але й знайшов силу зробити пропозицію своїй коханій. А 39-річний Денис, який служив під Бахмутом, не лише ходить на протезі, а й активно займається спортом.

Секрет успіху дніпровської “четвірки” полягає у комплексному підході до реабілітації, який починається з перших годин після травми. Мультидисциплінарна команда фахівців, постійне навчання та міжнародне співробітництво дозволяють лікарні надавати пацієнтам найкращу медичну допомогу.

Завдяки зусиллям медиків та волонтерів, дніпровська лікарня стала одним із найпотужніших реабілітаційних центрів в Україні. Лише за минулий рік тут пройшли курс лікування понад 1498 пацієнтів.

Олена Зеленська підкреслила важливість міжнародного медичного партнерства для розвитку української медицини. Співпраця з провідними клініками світу дозволяє українським лікарям опановувати нові методи лікування та підвищувати рівень своїх знань. Нагадаємо, раніше ми писали, що Президент України Володимир Зеленський відвідав Дніпро і область.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version