Site icon Наше Місто

єРобота! Завдяки гранту центр розваг для дітей “Факторія” створив 4 робочих місця

єРобота! Завдяки гранту центр розваг для дітей "Факторія" створив 4 робочих місця - Наше Місто

В Дніпрі навіть в  наш складний час за підтримці міської влади та завдяки грантам від держави розвивається малий та середній бізнес, пише  Наше місто. Приміром, завдяки державній програмі єРобота та проекту “Власна справа” багато підприємців отримали нові можливості для розвитку або взагалі почали бізнес з нуля.

В рамках чергової хвилі  329 підприємців з Дніпра, які подали заявки на державну підтримку, вже отримали погодження, а майже триста вже мають можливість придбати потрібне обладнання для свого бізнесу, повідомляє Тетяна Янушкевич, керівник Інспекції з питань праці та зайнятості населення міської ради Дніпра.

Про цікавий приклад того, як підтримка влади допомагає підприємцям, ми дізналися в дитячому розважальному центрі Факторія, який працює в ТЦ Караван на лівому березі Дніпра. Завдяки гранту від програми єРобота центр придбав нове обладнання, а головне – дав роботу та зарплату чотирьом новим співробітникам.

– Факторія –  це місце, де можна весело провести час, отримати заряд адреналіну та незабутні спогади, – розповідає засновник центру, підприємець Артур Шапран. –  Наш профіль – активне дозвілля для дітей віком від 6 років та їх батьків. Ми пропонуємо активні ігри (лазертаг та нерф), квести, лазерний лабіринт і лазерний тир, святкування дитячих днів народження.

Звісно, кожен бізнес прагне розвиватися. Грантова підтримка, яку пропонує держава, стала чудовою можливістю для цього, розповідає Артур:

– Така ініціатива дійсно корисна і дуже потрібна сьогодні. Про програму єРобота ми дізналися через соціальні мережі, потім більш детально вивчали інформацію на урядових порталах. Побачили, що “Факторія” ідеально підходить під критерії програми єРобота. Для нас це стало чудовою можливістю  – отримати підтримку для розвитку бізнесу, що дозволило розширитися та покращити сервіс.  Це те, чого ми завжди  прагнули.

Процес подання документів для отримання гранту – зрозумілий та доволі простий, згадує підприємець:

– Ми просто подали заявку через Дію. Без зайвих бюрократичних питань. Процес подання документів був досить простим.  Всі кроки розписані детально, треба просто дотримуватися інструкцій. Найбільш тривалим був етап збору та оформлення необхідних документів –  щоб усе відповідало вимогам програми.

Завдяки гранту розважальний центр зміг закупити нове обладнання  – сучасні комплекти для лазертагу та квестів. Це дозволило підвищити рівень безпеки та якості ігор. Окрім цього, команда Факторії змогла впровадити інші новації, які значно підвищили конкурентоспроможність.

– Тепер маємо можливість  радувати наших гостей та пропонувати максимально якісні послуги, в умовах сучасного ринку це дійсно важливо, – каже Артур Шапран. – Наші маленькі і великі гості люблять усе новеньке, сучасне. І саме завдяки гранту ми маємо можливість пропонувати найкраще.

Дуже важливо те, що завдяки участі в програмі єРобота центр Факторія створив нові робочі місця та розширив команду, найнявши на роботу 4 співробітників. 

Учасники команди центру Факторія

– До нас можна влаштуватися навіть без досвіду у сфері розваг. Це –  ідеальна робота для студентів, адже треба бути просто активним та працьовитим! – розповідає підприємець Артур Шапран. – Ми навчаємо всьому: з самого початку і до проведення першого свята, підтримуємо наших працівників на кожному етапі,  створюємо комфортні умови для адаптації.  Наші співробітники відповідають за підтримку високого рівня сервісу, безпеку під час ігор, комфортну атмосфери для наших гостей. Судячи з відгуків, їм це вдається робити на відмінно 🙂 

Артур Шапран задоволений тим, які результати дає грант від держави.

–  Завдяки підтримці програми єРобота, ми змогли вдосконалити наші послуги та створити ще більше можливостей для того, щоб наші гості отримували яскраві враження. Діти та дорослі із задоволенням відвідують Факторію,  а ми влаштовуємо найкращі вечірки та лазерні битви! Особливо приємно те, що вони повертаються до нас знову і рекомендують Факторію друзям та знайомим.  Отже, ми робимо все правильно. 

Підприємець зазначає:

–  єРобота – дійсно чудова ініціатива для будь-якого бізнесу. Для тих, хто тільки планує  участь у програмі, можу з упевненістю сказати: головне –  мати класну ідею та впевненість у своїх силах. Тоді все точно вдасться!

Фото надано розважальним центром Факторія  

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version