Skip to content

Дніпропетровська філія «Газмережі» зробила важливу заяву щодо сплати за розподіл газу

Дніпропетровська філія «Газмережі» зробила важливу заяву щодо сплати за розподіл газу

Дніпропетровська філія «Газмережі» нагадує споживачам про необхідність вчасної сплати рахунків за послуги з розподілу природного газу. Оплата повинна бути здійснена до 20 числа кожного місяця, – пише «Наше Місто» з посиланням на компанію.

Кошти, отримані від споживачів, спрямовуються на обслуговування та реконструкцію газових мереж, відновлення інфраструктури після обстрілів, роботу аварійної служби та оплату праці працівників, які забезпечують стабільну роботу газорозподільної системи області.

Оплатити рахунки можна через особистий кабінет на сайті компанії, сервіси онлайн-платежів, банківські додатки, відділення Укрпошти та каси банків, а також через термінали EasyPay.

При здійсненні платежу важливо вказувати правильні дані платника, такі як ПІБ, особовий рахунок та адресу газифікованого об’єкту.

Тариф на розподіл газу для мешканців Дніпропетровської області, за виключенням міст Дніпро та Кривий Ріг, становить 1,512 грн за 1 м³.

Здійснити платіж можна через:

  • особистий кабінет  https://my.grmu.com.ua/;
  • сервіс онлайн-платежів iPay.ua;
  • онлайн-банкінги «Ощад», «Приват24» та інші;
  • відділення Укрпошти і каси банків;
  • термінали EasyPay.

Нагадаємо, раніше ми писали: Дніпропетровська філія «Газмережі» зробила важливу заяву про електронні рахунки за розподіл газу.

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: