Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Оазис у центрі мегаполісу: як дніпряни проводять вихідний у парку Зелений Гай

Оазис у центрі мегаполісу

Одним із найулюбленіших місць відпочинку для жителів Дніпра є парк Зелений Гай, який за останні роки зазнав значних змін та перетворився на справжню зелену перлину міста, повідомляє «Наше Місто».

Були відновлені алеї, встановлені нові лавки та урни, обладнані сучасні освітлювальні прилади. Однак, незважаючи на всі зміни, парку вдалося зберегти свою природну красу і неповторну атмосферу.

У вихідні Зелений Гай перетворюється на невеличке галасливе містечко. Сім’ї з дітьми та закохані пари прогулюються алеями. Дехто годує птахів та білок, а літні люди просто насолоджуються спокоєм.

Тут є все для комфортного відпочинку: лавочки, альтанки, галявини для пікніків. Для дітей передбачено гойдалки, каруселі, ігрові комплекси. А для любителів активного відпочинку – спортивні майданчики. Не забули й про домашніх улюбленців – у парку облаштовано локацію для вигулу та тренування собак.

Зелений Гай – це не просто парк, це місце, де можна відновити сили, зарядитися позитивною енергією і насолодитися красою природи у самому центрі міста.

Фото: НМ.

Читайте також: Квітковий карнавал: де у Дніпрі все літо цвітуть троянди.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: