Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 14 серпня ввечері

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Куди піти у Дніпрі 14 серпня ввечері

Сьогодні, 14 серпня, Всесвітній день каліграфії. Віряни вшановують перенесення мощей святого преподобного Теодосія Печерського. До Нового року залишилося 139 днів. 14 серпня 2024 року — середа. 903-й день війни в Україні. Як цікаво провести сьогодні вечір у Дніпрі, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Виставка робіт учнів Студії “Да!” “Шедеври світового мистецтва очима дітей”

Куди піти у Дніпрі 14 серпня ввечері

Запрошуємо до Будинку Архітектора Дніпро на дитячу виставку робіт учнів Студії «Да!» «Шедеври світового мистецтва очима дітей». Експозицію можна відвідати по буднях з 10:00 до 19:00 до 31 серпня та на власні очі побачити 29 вільних копій портретів Мони Лізи та Листоноші Жозефа Рулена, виконані дітьми від 7 до 17 років.

Кожна робота впізнавана, але має власний характер – митець завжди вкладає щось від себе. Тому всі портрети різні та неповторні, бо ідея проєкту полягала не відтворити техніку оригіналів полотен Леонардо да Вінчі та Вінсента ван Гога, а доторкнутися до величного.

Де і коли:10:00-19:00 у Будинку Архітектора, вул. Грушевського, 1

Вистава “Конотопська відьма”

…У темнім лісі чорна хмара,

Там нечиста сила марить.

Ти пройди тим темним лісом…

Ти пройди тим темним лісом…

“Конотопська відьма” – гучна прем’єра вистави MODERN THEATRE за однойменною сатирично-фантастичною повістю Григорія Квітки-Основ’яненко у постановці Дмитра Рачковського.

“… А хто він, той сотник Забрьоха? Так він дурень. Конотопський? Ні, справжній… А Пістряк? Чорт… Теж справжній? А хто його зна… Хіба що відьма…”

Сповнена містики справжня Україна… Запрошуємо до перегляду!

Де і коли: 18:00, Сповнена містики прем’єра у театрі ім. Шевченка, вул. Воскресенська, 5

Таємниці невидимого Всесвіту

Куди піти у Дніпрі 14 серпня ввечері

Впродовж тисячі років люди спостерігали за світлом, що надходить з нічного неба, аби розгадати безліч таємниць. На початку 17-го століття, коли Галілео Галілей винайшов телескоп, ми революціонізували свої знання про космос. А у 20-му столітті з появою ракет з’явилася можливість піднятися над земною атмосферою та спостерігати рентгенівське і гамма-випромінювання гарячого та бурхливого Всесвіту. 

Наука невпинно розвивається, і ми можемо отримувати важливу інформацію також від нейтрино та космічних променів. Нарешті, виявлення в експерименті LIGO гравітаційних хвиль від двох чорних дір, що зливаються, відкрило нові горизонти в астрофізиці! 

Де і коли: 16:30 у Планетарії, Крутогірний узвіз, 10, 170-320 грн

Фото з відкритих джерел

Як ми писали раніше, у Дніпрі спостерігали зорепад Персеїд та полярне сяйво

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: