Site icon Наше Місто

Стріляє у птахів, калічить котів і собак: у Дніпрі жителів Сурсько-Литовського тримає у страху сусід

Стреляет в птиц, калечит котов и собак: в Днепре жителей Сурско-Литовского держит в страхе сосед

Жителі Сурсько-Литовського живуть у постійному страху через свого жорстокого сусіда. Чоловік разом зі своєю матір’ю вже протягом багатьох років займається катуваннями тварин: стріляє в птахів, калічить котів і собак. Місцеві мешканці побоюються, що звірства можуть поширитися і на людей. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на ДніпроTV.

Скалічені тіла домашніх тварин вже тривалий час знаходять у себе на подвір’ях жителі селища Сурсько-Литовське. Кажуть, нищить нещасних звірят їхній сусід. Ба більше, орудує разом зі своєю матір’ю.

«Цуцика 3-х місячного вбив та заховав труп десь з мамою. Мені сусідка подзвонила та сказала, що він стояв у себе у дворі біля сіновалу та стріляв мені у двір, завіжжав маленький песик. Я приїхала з роботи та песика вже не знайшла», – розповідала жителька Сурсько-Литовського Марина Кочерга.

Сусіди розповідають, що чоловік почав зі стрільби з пневматичної рушниці по птахах. Згодом його жорстокість зросла: він почав цілитися по беззахисних цуценятах та кошенятах. Зі слів очевидців, тварини, яких знаходили після цього, були сильно пошкоджені, що свідчить про особливу жорстокість зловмисника.

Люди не знаходять спокою навіть у власних домівках, адже постійний свист куль нагадує їм про небезпеку, що панує над ними.

Люди кажуть, десять років сусідська родина тероризує спокій. Тетяна, ще дитиною, постраждала від їхніх знущань. У двір підкидали мертвих каченят і звинувачували в цьому їхнього собаку.

Мешканці села стверджують, що їхні домашні тварини зазнали жорстокого поводження. На підтвердження своїх слів вони мають ветеринарний висновок про тяжкі травми.

Незважаючи на звернення до поліції, кривдники, за словами місцевих, продовжують свої злочини. Правоохоронці підтвердили, що отримали відповідні заяви, але наразі не мають достатніх доказів для притягнення підозрюваних до відповідальності.

Раніше ми писали, тварини у місті: як дніпряни ставляться до безпритульних.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version