Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі на вул. Метробудівський планують відремонтувати та утеплити фасади будинків

Михайло Чернов

Ескізний проект перспективної реконструкції

Фасади житлових будинків на вул. Метробудівська вже у цьому році планують відремонтувати та утеплити. Про це повідомив депутат міської ради Северин Маринчук, який представляє інтереси мешканців цієї частини міста, пише Наше місто.

Корисна ініціатива реалізується в рамках програми міського голови Дніпра Бориса Філатова «Місто без околиць» та за сприяння голови Громадської ради Геннадія Корбана.

Ескізний проект – вигляд вулиці в перспективі

– Ми дбаємо про капітальний та енергоефективний ремонт житлового фонду, економію енергоносіїв та комфорт мешканців, – повідомив Северин Маринчук. – За прикладом проспекту Слобожанського та вул.Інженерної вирішили капітально відремонтувати з утепленням фасади багатоповерхівок з широкої сторони вул.Метробудівської (тим паче, вони знаходяться на одній гілці теплопостачання). І це реально дасть змогу як мешканцям, так і місту значно зекономити на теплоносіях взимку. А влітку радянські панельки будуть прогріватися значно менше і це дозволить значно заощадити електроспоживання від роботи кондиціонерів.

Северин Маринчук

Як повідомив депутат міської ради, роботи з ремонтів та утеплення фасадів будинків за сприятливих умов планується виконати до кінця року.

А вже найближчими днями у дворах по Метробудівській відбудуться зустрічі з мешканцями, на яких депутат  презентує проєкти з утеплення та капремонту фасадів будинків

Читайте також: Перевтілення 12 кварталу у Дніпрі: як виглядають будинки після тепломодернізації 

Категорія: Влада, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: