Skip to content

Навіки залишиться 35 років: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Навіки залишиться 35 років: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Жорстока війна забирає життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. Дніпропетровщину облетіла трагічна звістка. У Першому Міському повідомили, що на війні загинув військовий Володимир Гриценко, – пише «Наше Місто».

Трагічна звістка з фронту сколихнула серця українців. Життя мужнього захисника, справжнього патріота своєї країни обірвалося 17 липня. Він служив на Донецькому напрямку. Саме там він і прийняв свій останній бій.

Чоловік став на захист країни без вагань, коли надійшла повістка. Він служив гранатометником у найгарячіших точках.

На жаль, 17 липня у Верхньокам’янську Бахмутського району він опинився в полі зору ворожих «очей» та загинув через дрон, що скинув вибухівку. Йому було усього лише 35 років.

Володимир був не єдиним захисником у своїй родині – зараз у лавах війська захищає нашу країну його брат.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали: Більше двох місяців вважався зниклим безвісти: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кривого Рогу.

Фото: Перший Міський Кривий Ріг.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: