Site icon Наше Місто

У Дніпрі на Монастирському острові відбулась пінна вечірка

У Дніпрі відбулась пінна вечірка - Наше Місто

У Дніпрі на Монастирському острові пройшла пінна вечірка. Гості заходу активно обливалися водою, кидались  фарбою та піною. На вечірці зібрались близько 100 людей, повідомляє «Наше місто» з посиланням на прес-службу міськради.

«Дуже подобається відпочивати на Монастирському острові, часто тут гуляю. Сьогодні зі своєю компанією на захід потрапила випадково. Нам дуже сподобалось, ще й погода сприятлива. Це те що зараз треба! Дуже весело провели час. Дякуємо організаторам!» — поділилась Марина, відвідувачка заходу.

«Сьогодні вихідний, тож це ідеальний день для пінної вечірки. У таку спеку особливо актуально, адже це дуже класна можливість освіжитися. Також під час заходу кидалися фарбами, це теж було дуже цікаво та яскраво. Мета подібних заходів — трохи розважити людей, підтримати їх. При цьому ми, звісно, не забуваємо, що в країні війна, тому під час наших заходів ми закликаємо донатити та усіляко підтримувати ЗСУ», — каже Ірина Зозуля, організаторка заходів КП «Міська інфраструктура».

Подібні заходи у Дніпрі проходять регулярно. Дізнаватися про них заздалегідь можна на офіційних сторінках у соцмережах КП «Міська інфраструктура» та департаменту парків та рекреації Дніпровської міськради.

Фото прес-служби міськради.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version