Skip to content

ОФІЦІЙНО Підготовка до опалювального сезону в Дніпрі в розпалі: що зроблено

Михайло Чернов

Теплопостачальне підприємство проводить всі потрібні роботи, щоб майбутній опалювальний сезон почався та пройшов успішно. Бригади КП «Теплоенерго» працюють по всьому місту. Фахівці модернізують обладнання котелень та оновлюють мережі теплопостачання, повідомляє Наше місто.

 – Наразі проводимо активну підготовку до майбутнього опалювального сезону.  Виконуються усі заплановані ремонти тепломереж та модернізація котельного обладнання, – повідомив Андрій Клименко, директор КП «Теплоенерго» Дніпровської міської ради. – Зокрема, станом на середину липня виконано вже 60% запланованого обсягу робіт з ремонтів котлів. Також фахівці комунального підприємства вже замінили 21,6 км теплових мереж, оновили 15,37 км ізоляції теплових мереж.

В котельнях ремонтують існуюче та встановлюють сучасне енергоефективне обладнання. Станом на середину липня 2024 року комунальники вже капітально відремонтували 18 котлів, також загалом вже встановили 31 енергоощадний насос.

– КП «Теплоенерго» дбає про енергетичну автономність об’єктів теплопостачання на випадок тривалих відключень електроенергії. Саме такий акцент робить міський голова Борис Філатов.   Тому ми проводимо роботи по встановленню генераторів, які наше місто отримало від Японії, – зазначає Андрій Клименко.

Генератори будуть задіяні для підтримки системи теплопостачання у критичних ситуаціях, наголошують у КП Теплоенерго. Наразі на міських котельнях вже   встановили більше ніж 80 генераторів. Решту (з отриманих 218) планують змонтувати до початку холодів.  Пристрої  будуть задіяні для підтримки системи теплопостачання у критичних ситуаціях. Генератори насамперед встановлюють на котельнях, які постачають тепло найбільшій кількості споживачів, та на тих, що опалюють соціальні об’єкти

Варто зазначати: у разі довготривалих відключень світла генератори будуть задіяні для підтримки системи теплопостачання, щоб запобігти її розмерзанню.

Читайте також: Відключення за борги по опаленню у Дніпрі: в КП «Теплоенерго» готуються до кардинальних дій

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: