Site icon Наше Місто

У Дніпрі через спеку і відключення світла не працюють деякі супермаркети

Аномальна спека триває у Дніпрі вже більше трьох тижнів. Без кондиціонерів неможливо охолодитися ні вдома, ні на роботі. Проте ввімкнути їх неможливо через відсутність електроенергії. Світло по чергам з’являється у кращому випадку на 5-7 годин на добу. Заручниками ситуації є як прості містяни, так і бізнес, зокрема, торгівельні мережі. Хоча супермаркети і обладнали генераторами, проте при відсутності централізованого електропостачання по 7-10 годин вони не справляються з навантаженнями. Через це у Дніпрі тимчасово зачиняються супермаркети і продуктові магазини по усьому місту, повідомляє «Наше місто».

Проблеми є у всіх найпопулярніших мереж – «АТБ», «Сільпо», «Варус».

Про прохолоду у торгових залах дніпряни забули вже давно. Бо при відключеннях світла кондиціонери в супермаркетах масово не працюють. З холодильниками і морозильними камерами теж є проблеми. Частину відключають через те, що потужності генераторів не вистачає.

У соцмережах мешканці скаржаться на зіпсовані м’ясо, молочку, фрукти та овочі. На морозиво, яке перетворюється на рідину, а коли замерзає, його неможливо дістати з упаковки.

У торгівельних мережах покупцям, які купили зіпсовані продукти, радять звертатися з чеками та цими продуктами на касу для повернення грошей.

Які продукти краще не купувати в спеку:

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі 18 липня відключатимуть світло у сірій та світло-сірій зонах.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version