Site icon Наше Місто

У Дніпрі активно ремонтують аварійні ліфти в багатоповерхівках

У Дніпрі активно ремонтують аварійні ліфти в багатоповерхівках

У Дніпрі тривають ремонти аварійних ліфтів, розташованих у багатоповерхівках. Нещодавно такий завершився в ОСББ «ПЕРЕМОГА 2018». 16 липня якість виконаних робіт приїхав оцінити директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міськради Святослав Ткаченко. Про це пише «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

«У четвертому під’їзді будинку було здійснено капітальний ремонт ліфтового обладнання. Замість старої кабіни, станції керування та лебідки було встановлено нове, сучасне обладнання. Ініціатором оновлення виступив голова ОСББ. Завдяки програмі співфінансування, мешканці сплатили лише 10% від загальної вартості робіт, а 90% коштів виділило місто», – зазначив Святослав Ткаченко.

Наступним етапом перевірки стала ОСББ «ГІДРОПАРКОВА 11, П. 1-3». Тут було замінено аварійну покрівлю. Черговий по місту особисто оглянув дах та переконався у належній якості виконаних робіт.

«Голова правління звернувся до нашого департаменту для усунення аварійності покрівлі. Ми розглянули цю заявку та взяли її в роботу. Зараз уже все виконано. Важливо, що на всі роботи, які здійснює департамент, діє гарантійний термін 3 роки», — підкреслив Святослав Ткаченко.

У Дніпрі діє програма, яка допомагає ОСББ та ЖБК фінансувати ремонтні роботи в багатоквартирних будинках. Програма поширюється на будинки, які експлуатуються більше 10 років. За умовами програми, міський бюджет оплачує 75% вартості робіт, а 25% мають сплатити мешканці будинку.

Станом на 16 липня 2024 року, за цією програмою вже виконано 115 заявок, а ще 106 знаходяться в процесі опрацювання.

Приймання заявок на участь у програмі співфінансування на наступний рік триває до 30 вересня. Для цього необхідно подати заяву, протокол правління, дефектний акт, копію статуту та витягу з ЄДРПОУ. Крім цього, відповідні документи необхідно завантажити  у розділ «Простір самоврядування» на  офіційцному сайті  мерії Дніпра.

Раніше ми писали, у Дніпрі мешканці ОСББ “Софія, 73” отримали нову систему опалення, відремонтовані ліфти та покрівлю.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version