Skip to content

Дніпро доправив на фронт ще 200 FPV-дронів на близько 2,8 млн грн

Дніпро доправив на фронт ще 200 FPV-дронів на близько 2,8 млн грн

Дніпро продовжує системно забезпечувати Сили оборони технікою. Сьогодні місто передало на фронт чергову партію FPV-дронів на загальну суму близько 2,8 млн грн, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Військовий Сергій зазначив, що FPV-дрони є дуже необхідними на фронті, оскільки вони використовуються як витратні матеріали і їх ніколи не буває забагато.

«FPV-дрони завжди потрібні на фронті. Їх ніколи не буває забагато. Вони як витратний матеріал. Вдячні громаді Дніпра за системну поміч. Раніше вже отримували від міста дрони, мавіки, кажани, машини тощо. Дуже вдячні за таку системну підтримку. Разом до перемоги!» — сказав військовий Сергій. 

Чоловік каже, що це універсальна зброя. Вони можуть нести боєприпаси, які нищать ворожу піхоту, техніку, позиції.

«Вдячні дніпрянам за таку допомогу», — підкреслив військовослужбовець бригади ТрО Сергій.

Заступниця директора комунального підприємства «Інфо-рада-Дніпро» Марина Середа наголосила, що дрони передаються за попередніми заявками військових частин. Вони постійно підтримують зв’язок з військовими та отримують запити.

«Ми постійно на зв’язку. Отримуємо запити, тому знаємо про потреби.  Це обладнання допоможе у роботі наших захисників, адже дрони часто виконують ті завдання, які небезпечні для людини. На сьогодні цей вид техніки є одним із найбільш затребуваних на полі бою. Дніпро продовжує системно допомагати оборонцям, аби якомога скоріше наблизити нашу перемогу!» — підкреслила Марина Середа.

Нагадаємо, раніше ми писали: Дніпро доправив на фронт РЕБи та понад 300 FPV-дронів і мавіків на понад 10 млн грн.

Фото: прес-служба міськради.

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: