Skip to content

ОФІЦІЙНО Приємно заходити в гості: з початку року відремонтували під’їзди у 44 будинках Дніпра

Михайло Чернов

Житлові будинки на 12-му кварталі Дніпра – не впізнати. Міські служби оновлюють будівлі, тож через певний час мікрорайон набуватиме сучасного та приємного вигляду.  Ремонти виконуються комплексно, задля максимального комфорту мешканців. Завдяки продуктивній співпраці міської влади з європейськими партнерами повністю утеплять фасади кількох будинків – як комунальної власності, так і тих, де створені ОСББ. Будівлі стають красивими та охайними, а мешканцям буде тепліше взимку:  саме таке завдання поставив комунальним службам міський голова Борис Філатов.

Зокрема, цілковито оновився  будинок №113 по пр.Богдана Хмельницького. Тут вже на фінішній прямій – утеплення фасадів, завдяки чому в будівлі стає прохолодніше влітку та буде тепліше взимку. Також фахівці відремонтували балкони мешканців. Всі покращення виконуються коштом міста/

Єгор Худяков

Крім того, просто зараз у будинках №113 по пр.Б.Хмельницького, у будинках №№ 4 та 4А по вул.Інженерній комунальники виконують ремонти у під’їздах,  повідомив Єгор Худяков,  представник департаменту житлового господарства міської ради Дніпра.

Ремонт під’їздів  включає в себе розчищення старої фарби та вапна, шпаклювання, грунтування та нанесення нового покриття. Всі роботи виконуються оперативно та якісно. 

Мешканці задоволені тим, як працюють комунальники, та дякують  міській владі за дуже приємні покращення:

Христина Тимохіна

– Наш під’їзд виглядав вкрай сумно, ремонту не було вже багато років. –  розповіла дніпрянка Христина Тимохіна, яка мешкає у будинку №113 по проспекту Богдана Хмельницького. – Зараз виконують ремонт фасаду, оновлюють під’їзд – дуже гарно! Завдяки тому, що комунальники утеплили фасад, просто зараз в квартирі прохолодніше, а взимку будет тепліше.

Загалом з початку року міські служби виконали ремонти під’їздів у 44 багатоквартирних будинках, зазначив Єгор Худяков,  представник департаменту житлового господарства міської ради Дніпра.

Фото Володимира Федорищева

Читайте також: Перевтілення 12 кварталу у Дніпрі: як виглядають будинки після тепломодернізації

Категорія: Влада, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: