Site icon Наше Місто

У Дніпрі шукають соціальних працівників та медиків: як отримати роботу

У Дніпрі шукають соціальних працівників та медиків

Дніпровський міський територіальний центр соціального обслуговування і надання соціальних послуг шукає досвідчених соціальних та медичних працівників. Як отримати роботу – читайте в матеріалі “Наше місто”

Праця соціальних робітників – нелегка, хоча надзвичайно важлива. Вона під силу не усім. У цій сфері працюють в основному жінки, які уміють ладнати з іншими людьми, розуміють свою відповідальність і щиро прагнуть допомагати тим, хто цього потребує.  

директор КУ “Дніпровський міський територіальний центр соціального обслуговування і надання соціальних послуг ДМР” Ольга Мешко

-В колективі КУ “Дніпровський міський територіальний центр соціального обслуговування і надання соціальних послуг ДМР” працює близько 800 співробітників. З них 500 – соціальні робітники. Це професія, яка потребує людяності, тепла, доброти. Дехто у нас працює вже понад 20 років, вважаючи допомогу людям своїм покликанням, – сказала директор КУ “Дніпровський міський територіальний центр соціального обслуговування і надання соціальних послуг ДМР” Ольга Мешко.

Війна змусила багатьох українців покинути свої домівки, шукаючи прихистку у більш безпечних регіонах. Це, в свою чергу, суттєво вплинуло на життя людей похилого віку, адже дехто з них опинився без звичного догляду та підтримки рідних. Саме тому роль соціальних працівників у воєнний час значно зросла.

-Наші співробітниці щиро піклуються про своїх підопічних не лише у робочий час. Вони телефонують їм навіть у вихідні, об запитати як справи. Вважають себе спорідненими душами. Ця професія про людяність, – підкреслила Ольга Мешко.

На жаль, сьогодні терцентри стикаються з серйозною проблемою – нестачею фахівців з соціальної роботи та медиків. 

-Ми чекаємо на фахівців з соціальної роботи, які отримали відповідну освіту. Це цікава та перспективна робота. Вони не здійснюють закупівлі і не прибирають у оселях підопічних. До їхніх обов’язків входить відвідування кризисних родин та складання актів визначення потреб, розробка плану допомоги, тощо. Також терцентр відчуває потребу у медичних працівниках.

Усі охочі присвятити себе соціальній роботі, можуть звертатися за адресою: м.Дніпро, вул. Панікахи, 95. Телефон: (050) 324-26-03. 

Фото Володимра Федорищева.

Читайте також: Два сина на фронті: історія про маму захисників з Дніпра.

Категорія: Інтерв'ю, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version