Site icon Наше Місто

Віцепремʼєрка Верещук розповіла, чому не підтримує приватизацію Дніпровського протезного заводу

Дніпровський протезный завод

На перспективу приватизації Дніпропетровського експериментального протезно-ортопедичного підприємство, яке належить державі, відреагувала віцепремʼєрка та міністерка з питань реінтеграції ТОТ Ірина Верещук. За її думкою, під час війни протезування стало питанням національної безпеки і потребує державного контролю. Про це повідомляє “Наше місто”. 

Мене здивувала позиція станом на сьогодні, якщо завод показує хороші показники і якщо є динаміка та затребуваність, не знаю чи важливо щоб його приватизовувати, або віддавали через торги. Як приклад – є Харків, я була однією з тих, хто відстоював те, щоб харківський завод залишився у комунальній власності, принаймні обласної ради. Я за те, щоб його не продавали, я за те, щоб держава контролювала стан розвитку цієї мережі, – розповіла Верещук. 

Вона вважає, що владі треба “сім разів подумати перед тим як віддавати у приватну власність” державне протезне виробництво.

Я все таки стою на засадах державності, зараз війна і повинна бути чітка керована вертикаль у всьому. Питання протезування це питання національної безпеки. Все, що стосується наших ветеранів та їхнього соціального захисту, їхньої підтримки – все це основа нашої національної безпеки, – додала Ірина Верещук.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Дніпропетровсье експериментальне протезно-ортопедичне підприємство планують виставити на торги зі стартовою ціною  у 114,9 млн грн.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version