Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Я досі у шоковому стані: дніпрянка розповіла про ракетну атаку, від якої постраждав її будинок

Супрун Юлія

будинок постраждав від ракетної атаки

Дніпрянка Альона мешкає у багатоповерхівці, яка постраждала від ворожої ракетної атаки у понеділок, 8 липня. Вранці жінка почула два потужних вибухи та після цього побігла у подвал. Вона каже, що саме після цього пролунав найпотужніший вибух.

Альона - мешканка постраждалого від вибухів будинку
Альона мешкає у постраждалому від вибухів будинку. Фото: НМ

Страшно було на 100%. Я досі у шоковому стані, намагаюся триматися. Я дуже хвилювалася за свого кота, на щастя, він знайшовся після прильоту, але і він, здається, досі у шоці, – розповідає Альона.

Жінка чекає, коли їй дозволять піднятися у квартиру за документами. А у її літньої сусідки після ракетної атаки піднявся тиск. Жінка каже, що під час ракетного обстрілу перебувала у підвалі, але зараз почуває себе погано.

мешканка постраждалого від вибухів будинку
Мешканка постраждалого будинку отримала стрес. Фото: НМ

Нагадаємо, що у Дніпрі пролунала серія вибухів. Внаслідок атаки громадський транспорт змінив маршрути. Міський голова Борис Філатов повідомив, що постраждали житловий будинок та СТО.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що під удар росіян потрапили: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Слов’янськ, Краматорськ. Понад 40 ракет різних типів випустила росія.

Читайте також: Ракетний удар по Києву: ворог поцілив по дитячій лікарні «Охматдит».

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: