Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі під час вибухів ветклініка відмовилась лікувати стікаючу кров’ю собаку: хто винен (Відео)

Дарина Сухоніс

Дніпрянка під час повітряної тривоги та вибухів у Дніпрі 3 липня звернулась до ветклініки на вулиці Робоча, аби врятувати собаку. Беспритульна тварина стікала кров’ю. Але лікарі відмовились вийти до неї. Журналісти “Наше місто” вислухали усі сторони конфлікту.

У розпал вибухів дніпрянка Марина їхала недалеко від епіцентру вибухів і помітила стікаючу кров’ю собаку! Попри ситуацію, дівчина не злякалась і швидко зупинила авто, аби допомогти.

«Собака стікав кров’ю. Шийка та животик були поранені. Я термінового звернулась до аптеки поруч, дывчата почали допомагати. Я телефонувала в «ЗООКОНТРОЛЬ», перехожі теж давали воду та допомагали. І я побігла в клиніку навпроти – на щастя, тут поруч ветклініка! Але там мені в грубій формі російською мовою відмовили ( нагадаємо, що Відповідно до статті 30 Закону про державну мову мовою обслуговування споживачів за замовчуванням є державна мова, – прим.автора). Лікарка сказала, що «сейчас война, что вы хотите, собака истекает кровью, это нормально», – розповідає в коментарі нашим журналістам Марина.

Марина декілька разів наголошувала, що готова повністю сплатити лікування собаки. В результаті собака помер, його тіло забрали працівники КП «Зооконтроль».

Як виявилось, Марина Риженко –  юрист, вона працює в департаменті правового  забезпечення ДМР. Відповідно, дівчина розуміє законність того, що вона може фільмувати працівників клініки, а також звернула увагу на порушення мовного закону.

Ми приїхали в клініку, аби отримати коментар. Деталі – у сюжеті.

Раніше ми писали, окупанти воюють з людьми і тваринами: як війна вплинула на фауну Дніпропетровщини.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: