Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Де у Дніпрі поплавати в басейні

У Дніпрі чимало розважальних і спортивних комплексів, де можна поплавати в спеку в басейні. Журналісти “Нашого Міста” зібрали для вас заклади з басейнами, які варто відвідати.

Aqualuna


Сімейний басейн в укритті з теплою 30°С чистою водою та м’якою 50°С сауною. Для вагітних, немовлят, дітей до 12 років, сімей. Просторі роздягальні, душі, чай зі смаколиками – усе необхідне для відпочинку.

Адреса: Вул. Шевченка, 20

Басейн Фінансової Академії


З 20 травня розпочав роботу відкритий басейн на території Дніпропетровської державної фінансової академії! Це чудова можливість освіжитися у спекотні літні дні та оздоровитися всією родиною.

Адреса: Вул. Аржанова, 12

Аквапарк Happy Day

Перший Аквапарк у Дніпрі був відкритий 11 червня 2016 року на мальовничому березі річки Дніпро. Аквапарк Happy Day є найбільшим Аквапарком міста, його загальна площа становить 16000 м кв.

На території розташовані:
— Аквамісто ділиться на дитячу та дорослу зони водних розваг;
— басейн для дорослих площею понад 1000 м кв. з двома джакузі на 20 осіб кожна;
— дитячий басейн;
— зона відпочинку вміщує близько 2000 чоловік;
— бари, кафе, їдальня і фаст-фуди.

На території Аквапарку Happy Day протягом усього дня працює медичний пункт, роздягальні та камери схову.

Адреса: вул. Набережна Перемоги, 37Д.

Едбург


Зелена зона з альтанками та басейном готова зустрічати гостей!

Адреса: Вул. Байкальська, 22

Road Star


Басейн, смачні страви, прохолодні напої і неймовірна атмосфера літа! Зі своєю їжею вхід на територію басейну та ресторану заборонений

Адреса: Запорізьке Шосе, 98Б

Bartolomeo

Чудовий простір відкритого басейну зі зручними шезлонгами і окремим баром надає відпочинку в Bartolomeo Best River Resort особливої курортної безтурботності.

Басейн побудований згідно з останніми технологіями, у ньому активно функціонує чотири фільтруючі насоси, тому вода завжди кришталева чиста і прозора. Унікальний курортний комплекс в центрі мегаполісу.

Адреса: Вул. Набережна Перемоги, 9Б

СК “Восход”

Відпочивайте з комфортом та насолоджуйтесь влітку на нашому чудовому майданчику відпочинку! Розслабтеся та поплавайте у освіжаючому басейні, насолоджуйтеся вишуканими стравами у ресторані та проведіть незабутній час із близькими людьми.
Довірте нам свій літній відпочинок!

З 2 червня працює літній майданчик відпочинку. Ціна: 400 грн – будні, 500 грн – вихідні, діти до 14 років (включно) – знижка 50%! Діти до 3-х років – безоплатно. 

Адреса: Вул. Набережна Перемоги, 51

Сімейний аквапарк «SKY» на лівому березі Дніпра

Затишний аквапарк «SKY» для усієї родини вже відкритий та працює кожен день! На території є 3 басейни: дитячий, дорослий (основний) для плавання, і також басейн з гірками Також: 7 великих та 5 маленьких гірок Опалювальне обладнання підтримує комфортну температуру в басейнах: +24°C / +29 °C. Очищення і дезінфекція води проводиться безперервно! Також, для відвідувачів кожного дня працює повноцінна кухня, бар з різноманітними коктейлями, а також Гриль-Бар. Кожної суботи та неділі, на території Аквапарку «SKY» проводяться безкоштовні дитячі розважальні анімації

Адреса: Вул. Березинська, 2 

Фото з відкритих джерел

Ранішке ми вам розповідали про козацький цвинтар на Дніпропетровщині: які таємниці зберігає старовинне кладовище

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: