Skip to content

У Дніпрі відкриється сучасний навчально-практичний центр «Майстерня верстальників»

У Дніпрі відкриється сучасний навчально-практичний центр «Майстерня верстальників»

Попри всі труднощі та виклики сьогодення, Дніпро не зупиняється на шляху розвитку та підготовки до нового навчального року. Особлива увага приділяється розвитку комунальних профтехів, адже саме тут формуються та виходять спеціалісти, яких так потребує наша держава. Тому у Дніпрі вже скоро відкриється сучасний Навчально-практичний центр з новими верстатами та сучасним обладнанням, – пише «Наше Місто» з посиланням на допис директорка департаменту гуманітарної політики Ксенії Сушко.

Навчально-практичний центр отримав назву «Майстерня верстальників». Проєкт свторений завдяки підтримці міського голови Дніпра Бориса Філатова та компанії Інтерпайп.

«Я щиро тішуся, що завдяки рішучим діям Бориса Філатова, Департамента гуманітарної політики в співпраці з корпорацією Інтерпайп створюється надсучасна Майстерня верстатників», – пише Ксенія Сушко.  

Заклад освіти створюється за базі ПТУ №2. Ремонтні роботи та облаштування приміщень Майстерні верстатників йдуть швидкими темпами. Тому вже з 1 вересня планується розпочати навчання нової групи учнів.

Для сучасної підготовки учнів майстри-викладачі ПТУ опанували нову актуальну програму та готуватимуть випускників 9 та 11 класів до реальної роботи на виробництві.

«Головне, не пропустити жодного нюансу, створити комфорт та безпеку… Дякую команді за невтомну та злагоджену роботу! Спільними зусиллями  перетворимо наше місто на місце сучасних професій та потужних можливостей», – йдеться у дописі.

Фото: фейсбук-сторінка Ксенії Сушко.

Нагадаємо, раніше ми писали: Який університет з Дніпра увійшов в ТОП-20 найкращих вишів в Україні.

Також ми писали, у Дніпрі 77 випускників отримали 200 балів за НМТ.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Освіта, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: