Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ ТРК Appolo у Дніпрі відновив роботу після ворожої атаки 3 липня

ТРК Appolo відновив роботу - Наше Місто

Сьогодні, 4 липня, у Дніпрі відновив роботу торгово-розважальний центр Appolo, який постраждав внаслідок удару. Всередині комплексу магазини майже не постраждали, тому змогли швидко відкритися. Ззовні розбите скло подекуди забили фанерою, деякі вікна замінили. Поки що людей в Appolo небагато, але потроху покупці з’являються, пише «Наше місто».

Цей ТРК вже зазазнав руйнувань від ворожої атаки пів року тому, напередодні Нового року – 29 грудня 2023 року. Тоді внаслідок прямого влучання у фасад будівлі торговельний центр тимчасово зачинили, оскільки він перебував у аварійному стані, а вже через 2 місяці, у лютому 2024 року, він знову відкрив свої двері для відвідувачів.

Нагадаємо, що близько 9-ї ранку росія здійснила масовану комбіновану атаку по Дніпру, в якій біли задіяні і ракети, і шахеди. Пролунало мінімум 10 вибухів.

Наразі відомо, що через вибухову хвилю постраждали торгівельний центр і басейн.

Також через ракетну атаку тимчасово змінено маршрут руху популярних автобусів.

Борис Філатов повідомив, що у Дніпрі 3 загиблих і 18 постраждалих внаслідок ракетної атаки. Пізніше голова ДніпроОВА Сергій Лисак повідомив, що вже четверо загиблих і 27 поранених. В обід кількість жертв зросла до 5, а постраждалих до 39. Також відомо, що пошкоджено декілька шкіл та дитсадків.

4 липня у Дніпрі оголошено Днем трауру за загиблими внаслідок обстрілу рф.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: