Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Що відбувається на місці ракетного удару у Дніпрі через добу

Що відбувається на місці ракетного удару у Дніпрі через добу

Вчора, 3 липня, окупанти завдали чергового ракетного удару по Дніпру. Внаслідок цього постраждали багатоквартирні будинки, школи, дитячі садочки, лікарні, торговельний центр, магазини, кав’ярні тощо. Що наразі відбувається на місці ударів, – розповість «Наше Місто».

Біля торгово-розважального центру, який постраждав внаслідок удару, прибирають побите скло та уламки. Працівників до будівлі впускають через інший вхід.

Станом на зараз з’являється більше співробітників ТРЦ і комунальників/двірників, які прибирають бите скло, що купками лежить біля ТРЦ. Також підмітають асфальт, біля торговельного центру, аби зібрати те, що не зібрали вчора. На місці чергують також і рятувальники.

Як ми повідомляли раніше, попри пошкодження, ТРЦ планує відновити свою роботу вже незабаром. Тому наразі там активно працюють над ліквідацією наслідків удару. Окрім того, вже зараз частково працюють магазини на першому та другому поверхах.

Поблизу у торгових точках вікна забили фанерою, а у деяких місцях навіть встановили скло.

Також в результаті атаки постраждав спортивний комплекс, в якому розташований басейн, що неодноразово приймав всеукраїнські змагання. Побиті вікна та понівечені стіни нагадують про жахливий терористичний акт проти мирного населення.

Фото: кореспонденти холдингу «Наше Місто».

Нагадаємо, близько 9-ї ранку 3 липня росія здійснила масовану комбіновану атаку по Дніпру, в якій біли задіяні і ракети, і шахеди. Пролунало мінімум 10 вибухів. Через вибухову хвилю постраждали торгівельний центр і басейн. Також через ракетну  атаку тимчасово було змінено маршрут руху популярних автобусів.

Сьогодні, 4 липня, у Дніпрі День жалоби за загиблими від ракетної атаки 3 липня. Станом на ранок 4 липня відомо про стан постраждалих внаслідок ракетної атаки. До міських медзакладів звернулось 22 людини

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Фотогалерея

Позначки: , , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: