Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ ОФІЦІЙНО Важлива артерія для спецтранспорту: у Дніпрі комплексно ремонтують аварійну дорогу по пров. Орлівському 

У місті проводять комплексні ремонт вулиць. Наразі такий ремонт проходить на ділянці від Орлівської до Аудиторної. Коли ремонт буде закінчено дніпряни получать чудову світлу вулицю, яка протягом десятиліть не ремонтувалася. Про це повідомляє «Наше місто».

Цій невеличкий вулиці у Новокодацькому районі  довго не везло. Ремонти проводились поруч,  десь неподалік, а тут багато років нічого не робили. Місцеві мешканці були дуже незадоволені  -куди тількі не звертались.

– Живу тут усе життя -більш ніж 60 років, – розповідає дніпрянка Наталя Павловна. – Ремонтів на нашій вулиці взагалі ніколи  не робили. Кому не скажеш про Орлівський провулок ніхто не знає де він знаходиться та як сюди доїхати. Звісно дуже добре, що нашу вулицю комплексно відремонтують.

Роботи тривають
Вулиця змінилася на краще

Зазначимо, що  основним недоліком вказаної ділянки, окрім незадовільного стану дорожнього покриття, була часткова відсутність пішохідної зони вздовж вулиці. Тому при виконанні комплексного ремонту було враховано улаштування тротуару (із доступністю маломобільних груп населення).

– Було багато звернень с проханням відремонтувати цю вулицю, – каже Дмитро Коробов, заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради. – Звертались ще до початку великої війни. Справа у тім, що у 2020 році на сусідньому масиві проводилися активні роботи, а  тут -ні. Зараз проводимо комплексний ремонт на ділянці від Орлівської до Аудиторної. Почали з оновлення зовнішнього освітлення, наразі  проходять роботи з асфальтування. Заплановано виконати заміну асфальтового покриття проїзної та тротуарної частини та бордюрного каменю.Загальна площа відремонтованого дорожнього та тротуарного покриття складає близько 2 тис кв м, довжина ділянки під ремонт – 200 м.

Раніши ми писали про те, що  до Дніпра прибув сучасний гусеничний екскаватор з Південної Кореї.

Фото Володимира Федорищева

Категорія: Влада, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: