Skip to content

У КП “Дніпроводоканал” зробили важливу заяву щодо великих боргів населення

Ксенія Куземко

В КП "Днепрводоканал" сделали важное заявление относительно больших долгов населения

Заборгованість мешканців Дніпра за послуги водопостачання та водовідведення сягає понад 725 мільйонів гривень, що ставить під загрозу стабільну роботу КП “Дніпроводоканал”. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на підприємство.

Згідно з Постановою Кабміну №1405, з 29 грудня 2023 року у регіонах, де не ведуться активні бойові дії, комунальні служби мають право відключати боржникам послуги.

З березня 2024 року КП “Дніпроводоканал” змушене щотижня відключати водопостачання боржникам приватного сектору та водовідведення багатоквартирних будинків, які ігнорують попередження про несплату. Звертаємо вашу увагу, що підключення послуги можливе лише після повного погашення боргу, з додатковою оплатою за відключення та підключення.

Мешканців просять вчасно сплачувати рахунки за спожиті послуги, а саме до 20 числа кожного місяця. Це допоможе уникнути накопичення боргів та відключення послуг.

Якщо у вас виникли фінансові труднощі, ТОВ “ЄРЦ КП” підприємство пропонує можливість реструктуризації боргу на зручні для вас терміни.

Детальну інформацію щодо реструктуризації боргу та адреси Центрів абонентських послуг ви знайдете в розділі “Контакти” на сайті.

Раніше ми писали, Дніпро через псування сміттєвих баків вимушений закуповувати нові.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: