Skip to content

У Дніпрі відновив свою роботу супермаркет, який постраждав внаслідок масованої атаки 1 липня

У Дніпрі відновив свою роботу супермаркет, який постраждав внаслідок масованої атаки 1 липня

У Дніпрі внаслідок масованої атаки 1 липня руйнувань зазнав супермаркет мережі АТБ. На щастя, поранених та постраждалих серед працівників не було. Вже наступного дня супермаркет відновив свою роботу та відчинив двері для покупців, – передає «Наше Місто» з посиланням на Суспільне.

Незважаючи на значні пошкодження, завдані ракетним ударом 1 липня, супермаркет АТБ на Набережній у Дніпрі зміг відновити роботу вже наступного дня. Завдяки праці персоналу та технічних працівників, магазин був готовий приймати клієнтів вже о 9-й годині ранку 2 липня.

Під час атаки постраждала торговельна зала: обвалилася підвісна стеля, пошкоджено освітлення, електричні кабелі, систему кондиціонування, а також торговельне обладнання та товари.

Протягом ночі працівники АТБ прибрали уламки, налагодили електрику та кондиціонер, розставили товари на полицях та підготували зал до відкриття.

«Частина персоналу магазину та технічні працівники компанії працювали всю ніч: зняли всі пошкоджені конструкції, налагодили електрику та систему кондиціонування, зранку розставили товари та навели лад у торговельному залі», — сказала представниця управління з корпоративних комунікацій корпорації АТБ Марина Калашникова.

Нагадаємо, сьогодні близько 9-ї ранку росія здійснила масовану комбіновану атаку по Дніпру, в якій біли задіяні і ракети, і шахеди. Пролунало мінімум 10 вибухів. Наразі відомо, що через вибухову хвилю постраждали торгівельний центр і басейн. Також через ракетну  атаку тимчасово змінено маршрут руху популярних автобусів.

Фото: Суспільне Дніпро.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: