Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі внаслідок ракетної атаки постраждало близько 10 багатоповерхівок

У Дніпрі внаслідок ракетної атаки постраждало близько 10 багатоповерхівок

Через ворожу атаку постраждали житлові будинки, наразі комунальники проводять обстеження. Про наслідки ворожої атаки, зафіксовані станом на 12 годину 3 липня,  повідомив Сергій Файфер, директор департаменту житлового господарства та Святослав Ткаченко, директор з департаменту самоорганізації населення Дніпровської міської ради, – пише «Наше Місто».

Наразі відомо, що близько 9 будинків постраждали через ворожу атаку. У багатоповерхівках вибиті вікна. Наразі триває процес обстеження та з’ясування наслідків. Міські служби тримають зв’язок з представниками ОСББ, щоб зібрати інформацію про пошкодження для планування надання допомоги.

Як повідомляє Святослав Ткаченко, мешканці, чиє житло постраждало, можуть надати дані головам ОСББ, а також скористатися державною програмою єВідновлення для отримання відшкодування

Усім постраждалим буде надано допомогу. За повідомленням Сергія Файфера, комунальники допоможуть спочатку закрити вікна плівкою, а далі буде вирішено питання щодо їх заміни.

Як відомо, міська влада Дніпра власним коштом допомагає замінити вибиті вікна та полагодити двері мешканцям будинків, які постраждали від ворожих атак.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі вже четверо загиблих і 27 поранених  через вранішню атаку росіян. Через вибухову хвилю постраждали торгівельний центр і басейн. Також через ракетну атаку тимчасово змінено маршрут руху популярних автобусів.

Також ми писали, що працівниця кав’ярні розповіла, як пережила ракетну атаку.

Фото: Валерій Кравченко

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: