Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ ТРК Апполо у Дніпрі, що постраждав внаслідок ракетної атаки 3 липня, планує відновити роботу найближчим часом

Супрун Юлія

ТРК Апполо у Дніпрі, що постраждав внаслідок ракетної атаки 3 липня, планує відновити роботу найближчим часом

Після ракетної атаки на Дніпро вранці середи, 3 липня, суттєво пошкоджений торговий центр, але ніхто з співробітників не постраждав. Про це розповів представник ТЦ Антон, повідомляє “Наше місто” з посиланням на 11 канал.

За словами Антона, у торговому центрі багато руйнувать. На даний час співробітники займаються усуненням пошкоджень.

– До вечора плануємо все зробити, щоб відновити роботу уже завтра. Головне, що не постраждали люди, вони всі були в укритті. Це для нас пріоритетне питання. Все інше – виправимо і будемо працювати, – каже представник торгового центру.

Нагадаємо, що саме цей ТЦ зазнав руйнувань від ворожої атаки пів року тому, напередодні Нового року – 29 грудня 2023 року. Тоді внаслідок прямого влучання у фасад будівлі торговельний центр тимчасово зачинили, оскільки він перебував у аварійному стані, а вже через 2 місяці, у лютому 2024 року, він знову відкрив свої двері для відвідувачів.

Читайте також: Сьогодні близько 9-ї ранку росія здійснила масовану комбіновану атаку по Дніпру, в якій біли задіяні і ракети, і шахеди. Пролунало мінімум 10 вибухів. Наразі відомо, що через вибухову хвилю постраждали торгівельний центр і басейн. Також через ракетну  атаку тимчасово змінено маршрут руху популярних автобусів.

Станом на 13:00 кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 34.

Фото: Валерій Кравченко.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: