Skip to content

Низький уклін вам: Борис Філатов подякував комунальникам за їхню роботу на місцях атак

Низький уклін вам: Борис Філатов подякував комунальникам за їх роботу на місцях атак

Міський голова Дніпра Борис Філатов висловив вдячність комунальникам за невтомну працю під час обстрілів міста. Він сказав, що кожного разу приїжджаючи на місце «прильотів» бачить, що усі працюють як один єдиний механізм, – пише «Наше Місто» з посиланням на телеграм-канал мера Дніпра.

Останні декілька тижнів Дніпро часто зазнає ворожих обстрілів. Міський голова Борис Філатов неодноразово відвідує місця ударів. Він відзначив злагоджену роботу поліції, рятувальників і лікарів, які діють спільно в умовах небезпеки та висловив глибоку подяку кожному з них за невтомну працю.

«Кожного разу, коли я приїжджаю на місце таких «прильотів», то спілкуюся з величезною кількістю людей. І бачу, що всі працюють як єдиний механізм: поліція, рятувальники, лікарі діють пліч-о-пліч. За що кожному і кожній з них величезна подяка», – йдеться у дописі Філатова.

Особливу увагу мер приділив комунальникам, які з перших хвилин після обстрілів починають прибирати уламки та підмітати бите скло, обережно оминаючи всіх навкруги.

«Люди-“мурахи”, яких вирізняють з натовпу затерті помаранчеві жилети. Скромні жіночки зі згорілими від міського сонця шиями та руками. Натомлені чоловіки, яких не здивуєш жодною роботою. Доки ще лунає тривога, вони вже стають до праці. Збирають уламки та підмітають бите скло – обережно оминаючи всіх навкруги», – каже він.

Міський голова також підкреслив, що лікарі, правоохоронці, надзвичайники та всі задіяні служби, показують ворогові, що нас не зламати. Вони демонструють непохитність та готовність швидко навести лад після будь-яких ударів.

«Жодних слів не буде достатньо, аби відзначити цей подвиг. Але саме коли я дивлюся на людей-“мурах”, моє серце завмирає», — сказав міський голова, виказуючи низький уклін всім комунальникам.

Фото: телеграм-канал Бориса Філатова.

Нагадаємо, раніше ми писали: Борис Філатов повідомив, що внаслідок масованої ракетної атаки по Дніпру 3 липня є жертви.

Читайте також: Загинули та поранені люди, пошкоджені школи, дитсадки, лікарня і житлові будинки: мер Дніпра про обстріл міста.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: