Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Діти знаходилися у бомбосховищі: директорка дитсадка у Дніпрі про наслідки ракетного удару

Діти знаходилися у бомбосховищі: директорка дитсадка у Дніпрі про наслідки ракетного удару

Сьогодні, внаслідок ракетної атаки по Дніпру, пошкоджень зазнав дитячий садок. Виконуюча обовʼязки директора Комунального закладу дошкільної освіти Людмила Миколаївна розповідає, що вибуховою хвилею пошкоджено вікна. Проте на щастя, ніхто не постраждав, – передає «Наше Місто».

За повідомленням департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради, унаслідок ракетного удару пошкоджено два дитячі садочки, гімназія та ліцей. Спеціалісти вже оглядають пошкоджені будівлі. Остаточні дані про масштаби руйнувань будуть відомі після завершення обстеження.

Як розповідає директора Комунального закладу дошкільної освіти Людмила Доброхліб, на щастя, під час обстрілу ніхто з дітей та персоналу дитсадків не постраждав.

«Під час прильоту було дуже гучно, оскільки ми знаходилися поблизу епіцентру усього цього. Ми чули, як 3 ракети над нами пролітали – будівлю дуже трусило. Діти займаються у ліцеї №85, який знаходиться напроти, на цей час вони були у бомбосховищі, в обов’язковому порядку. Коли я до них прийшла – все це почалося», – ділиться Людмила Миколаївна.

Загалом у бомбосховищі поблизу дитсадка перебувало 8 дітей, 2 помічники і 2 вихователі.

«На щастя, ніхто не постраждав, усі знаходилися в укритті. Проте через атаку пошкоджено вікна у дитсадку. Цей вітраж був також пошкоджений півтора року тому, але, завдяки департаменту, там усе засклили, все зробили. Проте той рас було трішки гучніше – удар був ближче. А зараз пошкоджені вікна у частині будівлі, сторона якої знаходиться ближче до епіцентру удару. Але дякувати Богу, всі живі та здорові. Батьки нам сьогодні подякували, що піклуємося за кожну дитину», – каже виконуюча обовʼязки директора Комунального закладу дошкільної освіти у Дніпрі.

Нагадаємо, сьогодні близько 9-ї ранку росія здійснила масовану комбіновану атаку по Дніпру, в якій біли задіяні і ракети, і шахеди. Пролунало мінімум 10 вибухів. Наразі відомо, що через вибухову хвилю постраждали торгівельний центр і басейн. Також через ракетну  атаку тимчасово змінено маршрут руху популярних автобусів.

Читайте також: Що відомо про стан постраждалих внаслідок ракетної атаки 3 липня у Дніпрі

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , , , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: