Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ За 10 годин до трагедії ми зібрали речі та пішли до батьків: мешканка з Дніпра про ракетний удар 28 червня

Ксенія Куземко

За 10 годин до трагедії ми зібрали речі та пішли до батьків: мешканка з Дніпра про ракетний удар 28 червня

Увечері 28 червня росія здійснила чергову ракетну атаку по Дніпру, внаслідок чого постраждала багатоповерхівка у центрі міста. Там зруйновано кілька верхніх поверхів. Усю ніч тривали роботи по розбору завалів. Мешканка багатоповерхівки Анастасія, у яку влучила ворожа ракета, поділилася своєю історією з журналістами «Нашого Міста».

За словами Анастасії, за 10 годин до вибуху вона разом з хлопцем зібрали речі та перейшли до сусіднього будинку, до батьків. Вони поїхали у відпустку, а пара вирішила приглянути за кішкою та “змінити атмосферу”. Дівчина зазначила, що неможливо назвати це звичайним співпадінням, адже їх щось точно врятувало, відвело з того місця.

«Це власна квартира мого хлопця, в якій ми разом вже багато років жили. Його батьки проживають у сусідньому будинку, це буквально 2 хвилини пішки від нашого будинку. За день до вибуху батьки поїхали у відпустку, а ми вирішили на 3 тижні переїхати до них в квартиру, щоб побути з кішкою, та просто змінити обстановку. Я не хотіла йти, але хлопець настояв, ніби відчував, що щось буде. За 10 годин до вибуху ми перейшли пішки з чемоданом до батьків, на наступний день відбувся вибух», – розповіла Анастасія.

Дівчина каже, що моральний стан дуже важкий, але вживання заспокійливого допомагає стримувати сльози.

«Моральний стан дуже важкий, але я п`ю заспокійливе, щоб не плакати так часто, як хочеться. Мій хлопець Ілля тримається краще, як чоловік намагається зберігати спокій, хоча серце болить за нього. Ця квартира була для нього всім життям, як і для мене теж», – ділиться мешканка постраждалого будинку.

За 10 годин до трагедії ми зібрали речі та пішли до батьків: мешканка з Дніпра про ракетний удар 28 червня

Наразі пара планує залишитися жити у квартирі батьків до 14 липня, а коли вони приїдуть, то будуть думати, що робити далі.

«Ми, як і планували, до 14 липня живемо в квартирі батьків. Коли вони приїдуть ми будемо думати, що нам робити далі. Наразі невідомо, чи можна буде колись жити в цій будівлі, чи під`їзд знесуть повністю. Тепер ми живемо одним днем, як колись 24 лютого», – поділилася дніпрянка.

За 10 годин до трагедії ми зібрали речі та пішли до батьків: мешканка з Дніпра про ракетний удар 28 червня

Анастасія звертається про допомогу до небайдужих людей. Якщо ви маєте змогу допомогти, реквізити картки:

  • Номер картки банки 5375411219895500
  • приват 4149629355688326

Раніше ми писали, у Дніпрі ворожа ракета влучила у квартиру, яку орендувала жінка з дитиною, що переїхали з Донбасу.

Також ми писали, як виглядає постраждала від ракетної атаки багатоповерхівка у Дніпрі станом на ранок 29 червня.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: