Skip to content

У Дніпрі серед завалів зруйнованої багатоповерхівки рятувальники знайшли тіло жінки

У Дніпрі серед завалів зруйнованої багатоповерхівки рятувальники знайшли тіло жінки

28 червня окупанти завдали ракетного удару по Дніпру. Внаслідок цього були повністю зруйновані верхні поверхи багатоповерхівки. Пошуково-рятувальна операція продовжується вже декілька днів. За уточненою інформацією, яку повідомило обласне керівництво, через ракетний удар 5 людей вважаються зниклими. Сьогодні вночі було знайдено тіло, – передає «Наше Місто» з посиланням на голову ДніпроОВА Сергія Лисака.

Вночі на 2 липня рятувальники, які розбирали завали житлового будинку в Дніпрі, пошкодженого ворожою атакою в п’ятницю, 28 червня, виявили тіло жінки.

Це вже друга жертва внаслідок цього трагічного обстрілу. Раніше рятувальники знайшли тіло чоловіка.

Роботи на місці події тривають. Наразі надзвичайники розібрали близько 70% зруйнованих конструкцій.

Нагадаємо, що внаслідок ракетної атаки по Дніпру 28 червня загинула 1 людина, 12 людей, з них одна дитина, отримали поранення. Вранці на наступний день стався повторний обвал будинку, в який влучила російська ракета. У Дніпрі небайдужі містяни йдуть на місце ракетного удару, щоб підтримати постраждалих.

Окрім того, окупанти знову здійснили ракетний удар по Дніпру 1 липня. Внаслідок атаки в житловому районі міста пошкоджені будівлі, дахи та вікна приватних будинків, автівки та магазини. Вибухи спричинили поранення людей, серед яких є неповнолітній хлопець. Тому у школі №140 працює штаб для надання допомоги постраждалим від ракетної атаки 1 липня.

Фото: Валерій Кравченко.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: