Skip to content

Працювати пліч-о-пліч на благо міста: Борис Філатов привітав податківців Дніпра з професійним святом

Працювати пліч-о-пліч на благо міста: Борис Філатов привітав податківців Дніпра з професійним святом

Міський голова Дніпра Борис Філатов привітав податківців міста із професійним святом, відзначивши важливість їхньої роботи в умовах воєнного стану. Він підкреслив, що податківці відіграють ключову роль у наповненні бюджету громади Дніпра, – пише «Наше Місто».

«Ви робите нелегку роботу в умовах великої війни, забезпечуючи наповнення бюджету нашого міста», – зазначив Філатов.

Він також висловив вдячність за конструктивну співпрацю між різними гілками влади, що була вибудована останніми роками без взаємних образ та маніпуляцій. Міський голова акцентував увагу на спільних зусиллях податківців та міської влади, спрямованих на благо міста

«Замість сухих формальностей є зацікавленість працювати пліч-о-пліч на благо Дніпра. Адже і ви, і ваші родини є частиною великої громади нашого міста», – каже він.

Борис Філатов також підкреслив значення європейського вектора розвитку України, де кошти місцевого бюджету адмініструються органами місцевого самоврядування, що відображено у Національній стратегії доходів до 2030 року.

«Тож я, може випереджаючи час, вітаю вас як колег, що працюють на благо міста. Вас можуть недолюблювати, особливо якщо йдеться про підприємців. Проте без того, що ви робите, ані місто, ані країна не матимуть зарплат, пенсій чи ресурсів піклуватися про людей», – підкреслив мер міста.

Нагадаємо, раніше ми писали: Наше завдання сьогодні – поважати та цінувати Конституцію своєї держави, – Борис Філатов.

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: