Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 2 липня

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Сьогодні, 2 липня, День працівника податкової служби в Україні. Віряни святкують Покладання ризи Пресвятій Богородиці у Влахерні. До Нового року залишилося 182 дні. Куди піти у Дніпрі сьогодні, дізнавались журналісти “Нашого Міста”

Сонце – наша життєдайна зоря

Сонце осяює наш світ ось уже чотири з половиною мільярди років. Тепло, яке зігріває нас сьогодні, відчувала кожна людина, яка коли-небудь жила на Землі. Це найближча до нас зоря та найбільша електростанція нашої планети. Сонце – неоціненне джерело енергії, що керує вітрами, погодою та нашим життям.
Рух вогняного сонячного диска небом – день за днем, місяць за місяцем – був єдиним способом відліку часу для численних цивілізацій минулого. І хоч Сонце – це типова карликова зоря, воно поглинає 600 мільйонів тонн водню за секунду, тобто у 500 разів більше за всі планети разом. Які ще секрети приховує наша життєдайна зоря?
Відкрийте її таємниці та побачте досі невідомі зображення поверхні Сонця у повнокупольному фільмі

Де і коли: 14:30, Планетарій Дніпра,

ПОЛІТ В АЕРОТРУБІ В ДНІПРІ

Політ в аеротрубі у Дніпрі – це можливість подолати всі свої страхи висоти, отримати багато адреналіну та задоволення. Це мобільний вертикальний тренажер, який допомагає повноцінно відтворити політ. Саме тут можна відчути незабутній екстрим самому або подарувати рідним.

Це найбезпечніший спосіб випробувати на собі ефект вільного падіння. Щасливчик отримає море яскравих емоцій та цікавих вражень. FlyTime – це довгоочікувана аеротруба в Дніпрі, одна з найкращих труб в Україні.

Де і коли: КАVA, Площа Троїцька 3

Виставковий центр нумізматики та філателії Rozenfeld

Виставковий центр філателії та нумізматики створено на основі колекції Григорія Хаїмовича Розенфельда (1945-2013).

Центр покликаний стати місцем зустрічі справжніх ентузіастів нумізматики та філателії, людей, які люблять та зберігають історію.

Центр запрошує досвідчених колекціонерів та тих, хто робить перші кроки у філателії та нумізматиці.

Колекція Розенфельда була для нього не просто захопленням чи хобі – вона була його життям, і ми намагатимемося зберегти це життя в експозиціях Центру філателії та нумізматики.

Де і коли: 10:00 – 17:00 у Менорі, вул. Шолом-Алейхема, 4/26; вхід вільний

Фото з відкритих джерел

Як ми писали раніше, у художньому музею Дніпра відкрилась виставка еротичних робіт Вадима Сідура

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: