Skip to content

Твій простір турботи «Umbrella Hub” запрошує дітей та дорослих!

Твій простір турботи «Umbrella Hub” запрошує дітей та дорослих!

В Центральній міській бібліотеці Дніпра розпочинається цикл цікавих творчих та мистецьких заходів для юних дніпрян та їх батьків Слідкуйте за анонсами проекту “Твій простір турботи «Umbrella Hub” в соцмережах!

Довідка

Проект “Твій простір турботи «Umbrella Hub”” реалізує Центральна міська бібліотека Дніпра за підтримки Українського культурного фонду. Мета –  допомогти в соціальній адаптації та покращенні ментального здоров’я дітей, які постраждали від війни, знаходились тривалий час під впливом ворожого середовища, стали свідками бойових дій, втратили близьких, домівки. Проект зможе допомогти дітям через творчість, активне залучення до мистецтва, розвиток артистичних навичок та знайомство з українською культурою

Для учасників проєкту “Твій простір турботи «Umbrella Hub”” створено окремий простір відпочинку із комфортними умовами та широким асортиментом сучасних настільних ігор. А для батьків працюватиме бібліотечна виставка спеціалізованої психологічної літератури із можливістю взяти книгу для домашнього читання.

Твій простір турботи «Umbrella Hub” планує різноманітні арт-терапевтичні заходи для дітей: участь в театральних постановках, майстер-класи з народної творчості (Петриківського розпису, ліплення з глини) та інші заходи.

Важлива складова проєкту – робота з психологом. Поради фахівців допоможуть виявити персональні ментальні проблеми та знайти шляхи до їх вирішення. Заняття проводитиме кваліфікована експертка з великим стажем роботи Оксана Дон. Зустрічі відбуватимуться щотижня із застосуванням методу нейрографіки. 

Майстер-класи та заняття арт-терапією допоможуть розкрити потенціал дитини, відкритися світу та перебороти психологічні проблеми, навчитися управляти емоційним станом та виражатися через пластику, слово та артистичні навички. 

Заняття з Петриківського розпису проводитиме художниця Національної спілки майстрів народного мистецтва України Вікторія Тимошенко.

Також в планах – майстер-класи із ліплення з глини. Глинотерапія – один з різновидів арт-терапії,  який позитивно впливає на емоційний стан дітей та покращує дрібну моторику. Заняття проведе майстриня гончарної справи Лілія Панченко.

Цікавою частиною проєкту також стануть заняття з акторської майстерності у театральній студії, де діти зможуть вивільнити свої емоції та зняти психологічне напруження.

Долучайтесь до сторінок проєкту Твій простір турботи «Umbrella Hub” в соцмережах та слідкуйте за свіжими новинами!

Telegram  

Facebook 

Instagram 

TikTok

Категорія: Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: