Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Найсмачніший пломбір в Україні: яку марку обрати

Найсмачніший пломбір в Україні: яку марку обрати

Вибираючи морозиво у спекотний день, чимало споживачів віддають перевагу пломбіру. Якісні, смакові, поживні властивості пломбіру — це заслуга сумлінних виробників, які дотримуються єдиного державного стандарту. Та навіть, якщо морозиво виготовлене за традиційним рецептом із дотриманням усіх виробничих вимог, воно може мати різний смак. Тому вподобання споживачів також відрізнятимуться. Хто з українських виробників виготовляє найсмачніший пломбір – читайте в матеріалі «Наше місто».

На початку літнього сезону актуальне повідомлення про дослідження смакових уподобань українців оприлюднили у Центрі соціальних та маркетингових досліджень. Навіть попри те, що сумлінні виробники дотримуються єдиного державного стандарту, смак їхнього морозива різниться.

До участі в опитуванні було запрошено 1200 повнолітніх респондентів різного віку, статі та місцевості проживання. Вони перелічили усіх відомих їм виробників пломбіру:

Найсмачніший пломбір в Україні: яку марку обрати

Респонденти, що визначилися, частіше за інших згадували виробника “Рудь”. Крім того, у відповідях часто звучали такі виробники як “Ласунка”, “Три ведмеді”.

Виробники найсмачнішого пломбіру

Кожному респонденту запропонували назвати власну трійку виробників найсмачнішого пломбіру. На підставі отриманих відповідей був сформований загальний рейтинг:

Найсмачніший пломбір в Україні: яку марку обрати

На першому місці опинився виробник “Рудь”: більшість респондентів назвали його пломбір найсмачнішии. Друге місце посіла “Біла Береза”, третє — “Ласунка”.

Українці цінують пломбір за його традиційний смак та якість. Вони також зазначають, що вибір значною мірою залежить від довіри до виробника та позитивних відгуків інших споживачів.

Раніше ми писали, де шукати найоригінальніше морозиво в Дніпрі.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: