
Морозиво з магазину не у всіх викликає довіру через безліч барвників і консервантів. Сайт «Наше Місто» пропонує рецепт улюблених ласощів з використанням лише натуральних продуктів. Це морозиво готується просто та швидко.
Складові
- молоко, 900 мл;
- яйця, 6 шт.;
- цукор, 250 г.
Приготування
Відокремлюємо білки від жовтків.
Жовтки змішуємо зі 100 г цукру та 100 мл молока, збиваємо вінчиком. За смаком додаємо ванілін.

В решту молока вливаємо збиті жовтки та варимо масу на невеликому вогні до загустіння. Процес займає близько 8 хвилин.
Важливо: до кипіння не доводити.
Білки збиваємо з цукром (250 г) і ставимо на водяну баню, нагріваємо 7 хвилин, постійно перемішуючи і збиваємо, доки не охолонуть. Маса має стати густою та стійкою.
Змішуємо обидві маси до однорідності за допомогою міксера.
Розливаємо масу формами і відправляємо в морозильну камеру на 3 – 4 години.
Подаємо з шоколадом, варенням, свіжими фруктами та ягодами, горішками та іншими смачними добавками.
На останній стадії збивання в масу можна додати какао та вийде смачне шоколадне морозиво.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра
Позначки: Рецепти