Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Що відомо про хід пошуково-рятувальної операції через добу після ракетної атаки у Дніпрі

Что известно о ходе поисково-спасательной операции через сутки после ракетной атаки в Днепре

Заступник начальника ГУ ДСНС у Дніпропетровській області по реагуванню на надзвичайні ситуації Микола Білий розповів про результати пошуково-рятувальної операції станом на 18-ту годину вечора, повідомляє «Наше місто» з місця подій.

«За добу з моменту ракетного удару співробітниками ДСНС спільно з міською владою Дніпра проведено масштабні роботи по ліквідації наслідків атаки. Наразі з п’яти зниклих безвісти двоє людей вийшли на зв’язок, вони живі-здорові. Доля ще трьох невідома. Пошуки тривають. Нам довелося задіяти важку техніку ДСНС для розбору зруйнованих конструкцій будинку, які загрожували життю рятувальників і комунальників. Пошуково-рятувальна операція продовжується і буде тривати, поки не з’ясуємо долю усіх безвісти зниклих мешканців цього будинку», – розповів він.

Нагадаємо, що внаслідок ракетної атаки по Дніпру 28 червня загинула 1 людина, 13 людей, з них одна дитина, отримали поранення. Вранці стався повторний обвал будинку, в який влучила російська ракета.

Вже більше доби триває пошуково-рятувальна операція. Зниклими безвісти вважаються ще декілька людей. Всього у будинку проживали 97. Міська влада робить все необхідне для того, щоб допомогти постраждалим.

У Дніпрі небайдужі містяни йдуть на місце ракетного удару, щоб підтримати постраждалих. Мешканцям будинку вкрай важко. Так, дніпрянка Ольга з чоловіком купили квартиру у будинку в центрі міста тільки півроку тому. Молода пара наразі чекає на поповнення у родині, але залишилась ні з чим. Дивом сім’я залишилась живою тільки тому, що в момент ракетного удар поїхали до магазину. Повністю зруйнована і домівка Валерія. Чоловік розповів, що 28 червня під вечір він із сім’єю поїхав на дачу. Через годину зателефонував консьєрж та повідомив, що в їх будинок влучила російська ракета.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: