Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Весь будинок задрижав і стало темно від диму: мешканка постраждалого внаслідок ракетного удару будинку про руйнування

Весь будинок задрижав і стало темно від диму: мешканка постраждалого внаслідок ракетного удару будинку про руйнування

Мешканка багатоповерхівки, у яку влучила ворожа ракета, розповіла журналістам «Нашого Міста» про момент прильоту та наслідки удару. Дніпрянка каже, що вона і її квартира дивом вціліли.

Тамара Іванівна мешкає на 7 поверсі багатоповерхівки, у яку сьогодні, 28 червня, влучила ворожа ракета. Під час уряду жінка знаходилася всередині, у своїй оселі.

«Коли був вибух, була вдома. Я живу на 7 поверсі. Вибух був дуже сильний і одразу потемніло у квартирі. Був такий дим, сіро-коричневий. Було страшно, чесно скажу вам», – ділиться мешканка постраждалого будинку.

За словами очевидиці, було чути декілька вибухів, але вже після першого багатоповерхівка сильно здригнулася. Проте, на щастя, її квартира не постраждала.

«Спочатку був перший вибух, від нього дуже сильно здригався дім. Полетіли якісь речі. Але в принципі, квартира, у котрій я знаходилася, вона залишилася цілою. Без руйнувань», – сказала вона.

Проте, за словами Тамари Іванівни, іншій частині його будинку пощастило менше – саме там є найбільші руйнування.

«Я живу у під’їзді, який постраждав. Руйнування саме де другий стояк, а я там, де перший. І от там оці верхні поверхи – вони постраждали. Ну дуже швидко приїхала поліція та ДСНС. Вони сказали, аби ми швидко вийшли і не затримуватися там», – поділилася мешканка.

Жінка також додає, що наразі перебуває у шоковому стані і дуже складно зрозуміти та усвідомити, що тільки зо сталося.

Нагадаємо, раніше ми писали: Нашої квартири більше немає: сімейна пара з Дніпра дивом вижила під час ракетного удару.

Читайте також: У Дніпрі внаслідок ракетної атаки обвалилася частина житлової багатоповерхівки.

Фото: Валерій Кравченко.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: