Skip to content

У Дніпрі у будинках ОСББ, пошкоджених ракетним ударом 4 червня, триває заміна вікон

У Дніпрі у будинках ОСББ, пошкоджених ракетним ударом 4 червня, триває заміна вікон - Наше Місто

77 вікон, 24 двері та 6 склопакетів – саме стільки віконних конструкцій постраждали у 8 будинках ОСББ Дніпра внаслідок ракетної атаки 4 червня. Міська влада активно працює над ліквідацією наслідків обстрілу та робить все можливе, щоб допомогти постраждалим мешканцям, повідомляє «Наше Місто» з посиланням на міську владу.

У Дніпрі у будинках ОСББ, пошкоджених ракетним ударом 4 червня, триває заміна вікон - Наше Місто
Пані Ніна задоволена швидкістю і якістю робіт

“У моїй квартирі постраждали два вікна та двері – на кухні та у спальні. Після ворожої атаки я повідомила про це голові правління нашого ОСББ. Він зібрав усю інформацію щодо пошкоджень у квартирах і передав у відповідний департамент мерії. До нас приїхали, зробили заміри. Зараз вже встановлюють нові вікна та двері. Ми дуже вдячні за те, що місто допомогло”, – розповідає мешканка будинку №17 по вулиці по вул. Національної Гвардії Ніна Норм.

За словами директора департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради Святослава Ткаченка, роботи з відновлення віконних конструкцій у будинках ОСББ почали на початку тижня.

У Дніпрі у будинках ОСББ, пошкоджених ракетним ударом 4 червня, триває заміна вікон - Наше Місто
Святослав Ткаченко, фото прес-служби міськради

“В ОСББ “УРАЛЬСЬКА 17″ було вибито 6 вікон та 4 двері. Сьогодні почали встановлювати нові. Ліквідовувати всі ушкодження від ракетного удару 4 червня у постраждалих будинках ОСББ планують до 1 липня. Для ОСББ та мешканців це цілком безкоштовно”, – зазначив він.

Важливо! У разі виявлення пошкоджень внаслідок ракетних ударів голови ОСББ мають зібрати інформацію від усіх мешканців по загальній кількості ушкоджень і звернутися до департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міськради особисто або за телефоном: 063-340-94-77.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі за заявками містян відновлюють дорогу після ремонтних робіт та встановлюють обмежувачі швидкості.

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: