Skip to content

ОФІЦІЙНО У Дніпрі вперше в Україні видали військовий квиток через ЦНАП

У Дніпрі вперше в Україні видали військовий квиток через ЦНАП - Наше Місто

Дніпро стало першим містом в Україні, де через Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) видали військово-обліковий документ. Це стало можливим завдяки актуалізації даних в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів, повідомляє «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

“Термін дії нового документа складає один рік з моменту оновлення інформації”, – повідомила начальниця відділу ЦНАП “Правобережний” Ліна Цумер. “Станом на сьогодні до дніпровських ЦНАПів за оновленням вже звернулися більше 4 500 людей. Для отримання документу заявнику необхідно надати паспорт, податковий номер та повідомити фактичне місце проживання.”

Ліна Цумер, фото прес-служби міськради

Процедура видачі ВОД відбувається в рамках закону про мобілізацію, який набув чинності 18 травня 2024 року. Згідно з ним, всі чоловіки віком від 18 до 60 років протягом 60 днів зобов’язані оновити дані для військового обліку. Це стосується, перш за все, адреси проживання, номерів телефонів та адрес електронної пошти. Зробити це можна особисто, звернувшись до територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦКСП), через мобільний додаток Міноборони України “Резерв+” або через ЦНАП. Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі ЦНАП «Правобережний» розширив перелік послуг

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: