Skip to content

У Дніпрі переселенці з Маріуполя готуються до новосілля

У Дніпрі переселенці з Маріуполя готуються до новосілля

Після початку повномасштабного вторгнення та трагічних подій в Маріуполі, тисячі людей були змушені покинути свої домівки та шукати прихисток в інших регіонах України. На щастя, багато з них отримали можливість розпочати нове життя завдяки програмам допомоги переселенцям. Так, у Дніпрі для 202 маріупольських родин відремонтували та облаштували гуртожиток, – пише «Наше Місто» з посиланням на Маріупольську міську раду.

Наразі триває облаштування кімнат у гуртожитку в Дніпрі. Його виділили для сімей з Маріуполя. Протягом 8 місяців тривав ремонт у гуртожитку, аби забезпечити комфортні умови для проживання. Завершення ремонтів у новому соціальному житлі вже презентували, тому деякі родини вже готуються до новосілля.

«Тут створені комфортні умови для 500 маріупольців. Першим жителям вже вручили сертифікати, невдовзі почнеться заселення», – йдеться у дописі міськради Маріуполя.

Загалом у будівлі будуть не тільки житлові кімнати, а й спільні простори для дозвілля, розвитку та роботи. Як повідомляв раніше міський голова Маріуполя Вадим Бойченко, будуть створені коворкінги, де діти можуть займатися навчанням, спортивні зони та навіть релокований медичний заклад.

Нагадаємо, раніше ми писали: Комфортні оселі з сучасним ремонтом: у Дніпрі 202 родини з Маріуполя отримали нове житло.

Фото: телеграм-канал Маріупольської міської ради.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: