Skip to content

Жахлива трагедія у Кривому Розі: у вбивстві 10-річної дівчинки підозрюють її матір

Вбивство дитини у Кривому Розі

Вчора ввечері жителів Кривого Рогу шокувала жахлива звістка: 10-річну Дарину Шевченко, яка зникла 20 червня, знайшли мертвою. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на місцеві Телеграм канали.

20 червня дівчинка вийшла з дому і зникла. Про це повідомлялося на Facebook-сторінці Криворізького районного управління поліції. У пошуках брали участь десятки правоохоронців, волонтерів.

До пошуку долучилася і спеціалізована кінологічна група з собаками-універсалами, повідомили у Павлоградському пошуково-рятувальниому кінологічному загоні “Антарєс.” 

22 червня було знайдено тіло Дарини Шевченко, загорнуте в простирадло, воно було закопане на дачі, куди часто приїжджала її родина. За інформацією місцевих ЗМІ, підозрюється у вбивстві саме матір Дарини, яка після зникнення доньки звернулася до поліції. Мовляв, жінка зізналася у злочині під час допиту. Про це пише Днепр-инфо.

У повідомленні йдеться, що у Дарини з матір’ю були складні стосунки. Дівчинка навіть намагалася накласти на себе руки, через що проходила лікування у психіатричній лікарні.

За попередньою інформацією, матір під час сварки штовхнула Дарину, внаслідок чого дівчинка впала і вдарилася скронею. Смерть Дарини настала за тиждень до того, як її мати повідомила про зникнення доньки до поліції.

Правоохоронці вивчають деталі трагедії.

Фото: ГУНП Нацполіції області.

Читайте також: На війні загинув син відомої української письменниці: родині потрібна допомога.

Категорія: Важливо, Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: