Site icon Наше Місто

Завтра у Дніпрі відключать світло деяким абонентам: адреси

відключення світла

Співробітники ДТЕК "Одеські електромережі" під час робіт з усунення наслідків ракетного обстрілу на Одещині, 7 грудня 2022 р. 5 грудня російські окупанти здійснили масовану ракетну атаку на об'єкти критичної інфраструктури України. Сили протиповітряної оборони збили 61 із понад 70 ворожих ракет. Згодом стало відомо, що були попадання ракет до енергооб'єктів у Київській, Вінницькій, Одеській областях. В Одесі після ракетних ударів зникли електро- та водопостачання, було зупинено роботу всіх котелень. Увечері 6 грудня у місті відновили водопостачання, 7 грудня – теплопостачання. Також з 5 грудня в Одесі не курсують тролейбуси та трамваї. Фото Гіманов Олександр / УНІАН

24 червня у Дніпрі, у зв’язку з проведенням планових робіт приватною енергетичною компанією ЦЕК, буде припинено подачу електроенергії деяким абонентам. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на ЦЕК.

Згідно з повідомленням, планується відключення з 8:00 до 18:00 за такими адресами:

Всю інформацію про планові відключення світла приватною енергетичною компанією ЦЕК також можна знайти у телеграм каналі підприємства.

Ознайомитись з графіками відключення електрики можна на сайтах приватних енергетичних компаній: ДТЕК, ЦЕК.

Читайте також: З 24 по 28 червня у Дніпрі заплановане масштабне відключення водопостачання боржникам: адреси.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version