Skip to content

У Дніпрі в парку Глоби з’явився безкоштовний Wi-Fi

Дніпрі в парку Глоби з’явився безкоштовний Wi-Fi

В парку Глоби з’явилася зона безкоштовного Wi-Fi. Тепер, навіть під час тривалих відключень світла, мешканці та гості міста зможуть залишатися на зв’язку завдяки стабільному інтернету від провайдера Тріолан. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на Департамент парків та рекреації ДМР.

Студентки Ксенія та Єлизавета прогулювались парком Глоби і під час перепочинку змогли скористатися безкоштовним Wi-Fi. Ксенія відзначила, що це дуже корисна ініціатива, адже іноді зв’язок відсутній, а Wi-Fi завжди працює, що дозволяє одразу повідомити рідним про своє місцезнаходження та швидко перевірити соціальні мережі. Єлизавета додала, що вже встигла перевірити швидкість інтернету.

«Уже перевірила швидкість, вантажить навіть відео. Можу відеозв’язком поспілкуватися з друзями, серіал навіть подивитися, якщо не буде вдома світла», — каже дніпрянка.

Інтернет у парку Глоби працюватиме безперебійно.

«Ми зробили таким чином, що при підключенні генератора наші антени працюватимуть й роздаватимуть інтернет. Швидкість – оптимальна. Тобто можна й просто щось почитати чи навіть подивитися фільм. Усього у парку Глоби протягнули близько півтора кілометра кабелю», — розповів Юрій, технічний інженер компанії «Triolan».

Окрім парку Глоби, безкоштовним wi-fi дніпряни та гості міста можуть користуватися іще на трьох локаціях Дніпра.

Олексій Тесля, директор КП «Міська інфраструктура» Дніпровської міської ради, повідомив, що парки Писаржевського, Зелений Гай та Шевченка також будуть охоплені зоною покриття інтернету. У парку Глоби інтернет буде доступний від розарію до літнього театру, у парку ім. Писаржевського – на головній алеї від просп. О Поля до просп. Богдана Хмельницького, а в парку Шевченка – від Аграрного університету до оглядового майданчика. Навіть при довготривалому відключенні світла або мобільного зв’язку доступ до інтернету залишатиметься.

Нагадаємо, раніше ми писали: Подорожчання пального: у Дніпрі зроблять все, щоб не було підвищення вартості проїзду.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: