Skip to content

У Дніпропетровській області оселилася багатодітна родина лебедів з 21 пташеням

У Дніпропетровській області оселилася багатодітна родина лебедів з 21 пташеням

Мережею завірусилося неймовірно зворушливе відео з надзвичайно великою сім’єю лебедів. Вони пливуть річкою вишикувавшись у довгу шеренгу. Роликом поділився Володимир Гаврилов, – пише «Наше Місто».

Незвичайна лебедина родина з села Новопавлівка, що неподалік Межової, за лічені години завоювала серця користувачів мережі. Відео, на якому видно пару лебедів, що доглядають за 21 пташеням, стало вірусним.

У соцмережах висловлюють припущення, що пара лебедів «усиновила» пташенят, батьків яких, ймовірно, з різних причин не стало. Варто зауважити, що зазвичай лебедиця відкладає лише 5-8 яєць за раз.

«Бува таке, коли родини зустрічаються, пташенята змішуються, тоді батьки б’ються – хто виграв, той забирає всіх. Ця родина виграла декілька таких поєдинків», – кажуть користувачі у коментарях.

Фермер Володимир Гаврилов, який опікується лебедями, розповів, що кілька років тому він і його однодумці розчистили місцеву річку Солону, і тепер там живуть лебеді. Цього року пара водоплавних птахів здивувала всіх, маючи рекордну кількість пташенят.

В Інтернеті жартома кажуть, що за таку велику родину «гидких каченят» лебедям варто дати звання «Батьки року».

Нагадаємо, раніше ми писали: Тиждень перепочинку від спеки: у Дніпро йде суттєве похолодання.

Читайте також: Рибоохоронний патруль розводить руками: причини масової загибелі сомів під Дніпром невідомі.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: